coka

28 Okt, 2009

Ako sam te prihvatila za prijatelja, ne znači da hoću da budem sa tobom!

Generalna — Autor odpisana @ 18:44

 

Da li mi neko može pomoći u razumevanju muške psihe?

Pre neki dan me drugarica šokirala sa njenim doživljajem.

Već par meseci se dopisivala sa nekim dečkom, nisu se upoznali lično, ali su postali jako dobri prijatelji preko skypa. Od početka je to bilo samo druženje, to je odmah bilo razjašnjeno jer ona ima dečka i nije tip za varijante. Već par puta je pozivao na kafu, što je ona odbijala ali pošto je lik delovao skroz ok tokom svih tih meseci(koliko su se dopisivali), uz dogovor sa njenom drugaricom i još par likova, ona je pristala da ode na tu kafu.Od sasvim ok ličnosti, kako je delovao, pretvorio je u manijaka koji je sve vreme spopadao i smarao... Njoj bi druženje propalo da se nije pomerila od njega i počela da ga ignoriše. Na sve to, kada su se razišli sa te kafe, poslao joj poruku u kojoj je i njenu drugaricu i nju poslao u 3 lepe i još masu ruznih stvari joj je napisao (ja sam ostala šokirana kada sam pročitala poruke).

 Mislim da je bitno da spomenem da lik ima 29 god! Zašto sam to napisala, po meni, osoba od 29 godila je zrela, mentalno stabilna, zna gde se nalazi granica u nekim stvarima...ovaj lik definitivno ruši ovu sliku.Uputiti ružne reči, osobi koja ti ništa loše nije uradila, koja samo nije htela da ima posla sa manijakom, a koja je pri tome 7 godina mladja. Još uvek ne mogu da verujem da se to dogodilo...

Molila bih da mi neko od momaka odgovori, kako devojka, u takvom slučaju, treba da se ponaša ? Pošto ovom liku nije bilo dovoljno što mu je rekla da je ništa sem druženja ne zanima, da ima dečka i da mu može ponuditi samo prijateljstvo, koje je on prihvatio, a zatim je napao!

 

 


Komentari

 1. Estee Lauder Companies

  Autor Estee Lauder Companies — 11 Nov 2009, 21:20

 2. Nazalost ja moram da glasam za sve

  Autor unfinished furniture — 03 Feb 2010, 20:17

 3. Nazalost ja moram da glasam za sve

  Autor denim skirt — 07 Feb 2010, 22:38

 4. Nazalost ja moram da glasam za sve

  Autor amber bracelet — 09 Feb 2010, 23:29

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu