coka

Malo o životnom pokretaču ;-)

Ljubav — Autor odpisana @ 15:10

"Ljubav nikad ništa ne zahtijeva, već samo daje. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti."

"Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom."

 

"Ljubav je najjača snaga koju sebi svijet može predstaviti, a istovremeno i najskromnija."

 "Biti zaljubljen znači biti u stanju vječne anestezije."

"Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe."


Kamenje u žuči

Ljubav — Autor odpisana @ 13:44

 

Kada je mojoj mami, pre godinu dana utvrdjena ova bolest koje nije ni malo jednostavna. Ona je bila u fazonu, probaću sve i svašta, samo ne pod nož!

Kupila je okolo recepte, zvala ljude koji su bolovali od ove bolesti, pila neke napitke ( od kojih joj je samo bilo muka) i da tako kažem "glupirala se". Da, tačno je da od njih nije imala napade, ali prilikom zadnje kontrole, doktor je upitao "šta je pila?" i otkomentarisao kako se voli igrati sa svojim zdravljem.

Ti razni napici i djete, nisu joj pomogli da se razbije to kamenje, samo su ga utišali da nema napade (da ne kazem da su je zavarali da je sve ok)... Posle par meseci je ipak odlučila da ode na operaciju, operisana je laserski i za par dana izašla iz bolnice.

Hvala Bogu, sada je sve dobro, ali ovom pričom samo želim da poručim svima onima koji imaju istu dijagnozu ili znaju nekoga sa njom, da im poručim da se ne zavlače sa "čudotvornim napitcima", sa njima mogu samo zavarati i dovesti (u najgoram slučaju) svoje zdravlje i život u opasnost.

 

 


Powered by blog.co.yu