coka

27 Nov, 2009

Kamenje u žuči

Ljubav — Autor odpisana @ 13:44

 

Kada je mojoj mami, pre godinu dana utvrdjena ova bolest koje nije ni malo jednostavna. Ona je bila u fazonu, probaću sve i svašta, samo ne pod nož!

Kupila je okolo recepte, zvala ljude koji su bolovali od ove bolesti, pila neke napitke ( od kojih joj je samo bilo muka) i da tako kažem "glupirala se". Da, tačno je da od njih nije imala napade, ali prilikom zadnje kontrole, doktor je upitao "šta je pila?" i otkomentarisao kako se voli igrati sa svojim zdravljem.

Ti razni napici i djete, nisu joj pomogli da se razbije to kamenje, samo su ga utišali da nema napade (da ne kazem da su je zavarali da je sve ok)... Posle par meseci je ipak odlučila da ode na operaciju, operisana je laserski i za par dana izašla iz bolnice.

Hvala Bogu, sada je sve dobro, ali ovom pričom samo želim da poručim svima onima koji imaju istu dijagnozu ili znaju nekoga sa njom, da im poručim da se ne zavlače sa "čudotvornim napitcima", sa njima mogu samo zavarati i dovesti (u najgoram slučaju) svoje zdravlje i život u opasnost.

 

 


Komentari

  1. Odpisana, mnogi otpišu sebe igrajući ruski rulet sa svojim zdravljem. Danas je bar ovo lako rešiti, tri dana u bolnici i završena priča zvana "kamen u žuči"

    Autor sanjarenja56 — 27 Nov 2009, 15:02

  2. Znam, upravo iz tog razloga sam napisala ovaj članak da ljudima pokažem, iz ličnog iskustva, da moraju da veruju u medicinu...

    Autor odpisana — 27 Nov 2009, 15:16

  3. Naš narod češće korisati bapske lekove nego medicinska dostignuća. Istini za volju, imamo odlične banje i lekovite vode, odlične lekovite trave i veliku travarsku tradiciju, i sve to treba koristiti kad je indikovano, ali ne i tamo gde je nož jedini lek.

    Autor sanjarenja56 — 27 Nov 2009, 15:20

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu